Ügyfélszolgálat: +36 (20) 395-0793

Artemesia Liquid

Artemesia Liquid

12 990 Ft

Ezen a héten 25 ügyfél vásárolta meg


OGYÉI NOTIFIKÁCIÓS SZÁM: 27145/2021

Kiszerelés: 500 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Napi javasolt mennyiség: 5-15 ml

Egynyári üröm: Gyógynövény hatás: Az Egynyári üröm kivonat abban segíthet, hogy megfelelő környezetet teremthet a sejtek egészséges működéséhez.
A növénynek vírus- és baktériumellenes tulajdonságai is lehetnek, ezért segíthet a különböző fertőzések és gyulladások kiegészítő kezelésében is.
Az egynyári ürmöt legkorábban i. e. 168-ban említik a „Receptek 52-féle betegségre” című műben, ami a kínai Mawangdui Han dinasztia sírjából került elő.Diószegi Sámuel a 19. század elején kiadott könyvében leírta az egynyári üröm szerepét az akkor Magyarországon is jelentős betegség, a malária kezelésében: „az üröm igen jó sárgaságban, máj- és lépdagadásban és a napos hideglelésben”. (Forrás: Braun Tibor: A qinghaosu (artemizin) felfedezése)

Fehér üröm: A fehér üröm legfőbb hatását a benne lévő nagy mennyiségű keserű anyagok adhatják. Étvágyjavító és emésztést segítő hatású lehet.. A keserű anyagok fokozhatják az epekiválasztást és az epehólyag összehúzódását. Az epekiválasztás fokozásával javíthatja a zsírok bontását, ezáltal az emésztés javulhat, megszűnhet a puffadás és gázosodás az étkezések után. A fehér üröm B6-vitaminban és C-vitaminban is gazdag, melyek javíthatják az izomfunkciókat és hozzájárulhatnak a szellemi frissesség fenntartásához.Kálium tartalma miatt támogathatja a szív egészségének megőrzését. A kálium ugyanis elengedhetetlen lehet a szív összehúzódásához. Kálium hiány esetén magas vérnyomás, szívpanaszok, elégtelen izomfunkciók léphetnek fel, és vesekárosodás is kialakulhat. Zöldeskék színű illóolaja görcsoldó és bélféregűző hatású. Külsőleg reumatikus fájdalmakra és ízületi gyulladásokra használhatják, reuma elleni készítményekben is megtalálható lehet. Főzete lázcsillapító hatású lehet, csökkentheti a hányingert, serkentheti a bélmozgást, szélhajtó és epehajtó hatású lehet. Emésztési panaszok, puffadás és székrekedés esetén is javasolható. Görcsoldó hatása miatt menstruációs panaszok ellen is hatásos lehet.
Propolisz: A propolisz természetesen arra a lehet legjobb, amire a méhek is használják: fertőtlenítésre és konzerválásra. A feldolgozott propolisz vírus, baktérium és gombaellenes hatású lehet, megvédheti a fertőzésektől az ember, az állatok és a növények sérüléseit. A propolisz rendszeres fogyasztásával magas szinten tarthatjuk az általános szervezeti ellenállóképességünket:

- Megakadályozhatja az avasodásra hajlamos zsírok átalakulását,
- Elősegítheti a lágy szövetek, sőt a csont és a porc regenerálódását,
- Egyes összetevői növelhetik az erek rugalmasságát,
- Elősegítheti a bőr a köröm és haj növekedését,
- Kalkontartalma miatt epehajtó lehet ,
- Enyhe vizelethajtó lehet,
- Egyes illóolajai miatt kiváló fájdalomcsillapító lehet,
- Idült fekélyek kezelésére is alkalmas lehet

Figyelmeztetés
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A terméket gyermekek és várandós vagy szoptató nők nem fogyaszthatják. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten tárolandó. Fagytól és közvetlen napfénytől védett helyen tartandó.

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.

Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.

Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról olvasható információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny.

Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.