Ügyfélszolgálat: +36 (20) 395-0793

Joint Flex dogforce

Akció!

Joint Flex dogforce

12 990 Ft

Ezen a héten 4 ügyfél vásárolta meg


Joint Flex dogforce porcerő kutyáknak

A Byorigin JointFlex magas hatóanyag-tartalmú rágótabletta a mozgásszervi rendszerek erősítésére, karbantartására.

A Byorigin JointFlex magas hatóanyag-tartalmú rágótabletta a mozgásszervi rendszerek erősítésére, karbantartására, mely jól hasznosuló formában tartalmaz boswellia-, mediterrán kagyló-, chlorella alga-kivonatot és hialuronsavat. Marhahúsos ízesítésének köszönhetően kutyája imádni fogja!

  • Az ízületek általános regenerációjához
  • Akut vagy krónikus ízületi betegségek kezelésére
  • Az ízületi betegségek megelőzésére
  • Ficam, rándulás, törés esetén
  • Korosodó kutyák ízületi fájdalmainak enyhítésére
  • A kölyökkutyák megfelelő fizikai fejlődéséhez

ÖSSZETÉTEL rágótablettánként:

Boswellia kivonat 61 mg; ördögkarom kivonat (Harpagophytum procumbens) 61 mg; mediterrán kagyló kivonat (Mytilus galloprovincialis) 123 mg; chlorella alga kivonat (Chlorella pyrenoidosa) 30 mg; cápaporc kivonat 20 mg; premix fehérje 61 mg; glükozamin-szulfát 123 mg; hialuronsav 9 mg; mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát.

ADAGOLÁS:

10 ttkg/1 rágótabletta

(maximum 3 db/nap)
FŐBB ÖSSZETEVŐK

mediterrán kagyló nagy mennyiségben tartalmaz glükozamin-glikánt. A glükozamin-glikán elengedhetetlen az ízületek megfelelő működéséhez és egészségük fenntartásához. Ez a vegyület az egyik építőeleme az emberi bőrnek, a kötőszöveteknek és a porcoknak is. A glükozamin-glikán legfontosabb feladata, hogy megkösse a folyadékot, így egyfajta kenőanyagként működik, ami lehetővé teszi az ízületek súrlódásmentes mozgásának lehetőségét.

Boswellia Serrata (indiai tömjén) nagyon magas szerveskálcium-tartalmú gyógynövény, melyet ízületi problémák kezelésére használnak az ayurvédikus gyógyászatban. A Boswellia növényben rengeteg a gyanta, ennek köszönhetően nagy mennyiségű szerves kálcium van benne, mert a gyantában megül a szerves kálcium. A szerves kálcium felszívódásának azért nagyon jó a hatásfoka, mert a szervetlen kálciumtól eltérően nem lerakódik, hanem beépül.

hialuronsav (hialuronan, hialuronát) természetes, nagy molekulájú szénhidrát, amely az összes szövetben megtalálható, és ott a szintézise vagy bejuttatása után néhány nap alatt lebomlik. A testben leginkább vízmegkötő, az ízületekben, izmokban síkosító szerepe van.

cápaporc az egyik leghatásosabb kiegészítő az ízületek védelmére. Számos természetes hatóanyagot tartalmaz, többek között fehérje-összetevőket is, főleg kollagént, természetes kondroitint és glükozamint, amelyek az ízületi porcok fő összetevőinek stimulátorai. A cápaporcban olyan komplex szénhidrátok találhatók, amelyek nemcsak immunszabályozók, hanem gyulladásgátló hatásúak is. A cápaporc általános fájdalomcsillapítóként is funkcionál bizonyos bőrbetegségek és izomfájdalmak esetében. Segítheti a sebkezelést és erősítheti az immunrendszert is.

glükozamin a szervezet ízületeiben lévő porcokat támogatja. A glükozamin segíti a porcok vízzel való ellátottságát, ami azért is fontos, mert a porcszöveteknek nincs saját vérellátása, így csak vízben gazdag szöveteken keresztül tudnak a megfelelő tápanyagokhoz jutni. A glükozamin megakadályozza a porcok további károsodását azáltal, hogy mintegy „kenést” biztosít a számukra: minden glükozaminmolekula három vízmolekula megkötésével segíti a porcszövet vízzel való ellátottságát, így lassíthatja a porckopási folyamatokat. A gyulladásos-fájdalmas tünetek csökkenhetnek, a károsodott porcállomány fokozatosan regenerálódhat, illetve újraképződhet.

Chlorella alga kivonata a vitaminok gazdag tárháza: magas arányban tartalmazza a B- és E-vitaminokat, biológiailag kötött ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kálciumot és nyomelemeket: vasat, mangánt, cinket, rezet, kobaltot. A chlorella tele van bioaktív magnéziummal. Erősíti az immunrendszert, kiváló antioxidáns. Elősegíti a sejtek regenerálódását, gyorsítja a sebgyógyulást, valamint javítja az ellenálló képességet.

ALKALMAZÁS

4 kg alatt:            1 db kapszula / nap
4 ”“ 12 kg között:  2 db kapszula / nap
12 kg felet: reggel      2 db kapszula
délután    2 db kapszula

TÁROLÁSI ELŐÍRÁSOK
  • 15 ”“ 25 °C hőmérsékleten tárolandó, napfénytől, hősugárzástól, nedvességtől védve.
FIGYELMEZTETÉSEK, ÓVINTÉZKEDÉSEK
  • Vegyes étrendet nem helyettesít! Gyermekektől elzárva tartandó! Kizárólag állatok részére alkalmazható!

Állatos tápkiegészítő!