Ügyfélszolgálat: +36 (20) 395-0793

Lipomax

Lipomax

12 990 Ft

Ezen a héten 9 ügyfél vásárolta meg


Természet Varázs Lipomax – 300 ml

Kiszerelés: 300 ml
Adagolás: Napi 10 ml – szájon át

MEDITERRÁN BODORRÓZSÁVAL , CSIPKEBOGYÓVAL, BíBOR KASVIRÁGGAL ( Echinacea ) +CINK, MAGNÉZIUM ÉS SZELÉN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY 300 ML.

Aktív összetevők 1 adagban: (10 ml)
C-Vitamin: 1000 mg
Magnézium: 62,5 g
Cink: 25 mg
Szelén: 55 nemzetközi egység
Csipkebogyó kivonat: 333 mg
Mediterrán Bodorrózsa kivonat: 333 mg
Bíbor Kasvirág kivonat (Echinacea): 333 mg

Leírás:
Egyetlen üveg LipoMax 30.000 mg egyedi liposzómás C-vitamint-, ezenkívül Mediterrán bodorrózsa, Csipkebogyó , bBíbor kasvirág teljes kivonatát , cinket, magnéziumot és szelént tartalmazhat liposzómás formában. Egyedi, biológiailag aktív, balraforgató* ,növényi szervezetek által biotechnológiai úton előállított természetes C-Vitamin.
A liposzómás formula biztosíthatja a hatóanyagok teljes, szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás összetevők a vékonybélből közvetlenül felszívódhatnak , és a teljes hatóanyag tartalmukat eljuttathatják a sejtekhez. A sejthártya és a liposzómális burok egyesülhet egymással, így a vitaminok egyből a sejtekbe juthatnak. * Balraforgató C-vitamin: teljes vitaminhatással csak az ún. „balraforgató”, az L-aszkorbinsav rendelkezhet, a jobbra forgató és egyéb kémiailag rokon vegyületek („szintetikus” c-vitaminok) nem, vagy csak kismértékben hatásosak. Onnan kapta nevét, hogy vizes oldata balra forgathatja el az őt megvilágító ún. lineárisan polarizált fény polarizációs síkját.

További öszetevőkről:

MEDITERRÁN BODORRÓZSA Cistus Incanus – a hagyományos orvoslásban már az ókortól kezdve használják. A magas cserzőanyag tartalmának köszönhető nagyon magas polifenol tartalma miatt erős antioxidáns – semlegesítheti a szabadgyököket. Megakadályozhatja a vírusok bejutását a sejtekbe, ezzel gátolhatja azok szaporodását és elterjedését a szervezetben. Felső légúti megbetegedésekben használva is igazán hatékony, magas antioxidáns tartalmának köszönhetően erős gyulladáscsökkentő , immunerősítő lehet.
A szervezet több fontos támadáspontjának gátlásával segítheti az új vírusok, az influenza és más légúti fertőzések kialakulását. Segítheti a megelőzését illetve csökkenti a tünetek súlyosságát.

BíBOR KASVIRÁG – Echinacea purpurea – Az amerikai őslakosok évszázadok óta a fertőző betegségek gyógyítására használták. Kivonatát belsőleg az immunműködés javítására használják. Fokozza a szervezet ellenálló képességét a vírusfertőzések és a gyulladások ellen és felső légúti megbetegedések megelőzésére is kiváló lehet. A nyálkahártya gyulladásának kezelésére is alkalmazható lehet.

CSIPKEBOGYÓ Cynosbati pseudofructus (cum seminibus) A csipkebogyóból hideg eljárással készített kivonatok, oldatok, nagyon sok C-vitamint tartalmazhatnak, ezért a napi fogyasztásával a szervezet ellenálló képességét növelik. Csökkentheti a hajszálerek sérülékenységét, így késlelteti a bőr öregedését. Serkentheti a bőr kollagén termelését.

+CINK – Nélkülözhetetlen nyomelem! Elengedhetetlen az immunrendszer egészségének megőrzéséhez. Hiánya hajlamossá teheti az embert a megbetegedésekre. Az emberi szervezetben számos fontos szerepet tölthet be és legalább 100 különböző enzim működését segítheti elő. Csupán kis mennyiség bevitele is elegendő lehet ahhoz, hogy azonnal érezhessük a jótékony hatásait

MAGNÉZIUM – Nélkülözhetetlen ásványi anyag! Az új kutatások alapján kiderült, hogy több száz enzim működésében játszhat szerepet! A magnézium három olyan enzim működésében is részt vehet, amelyek a D-vitamint aktiválhatják! Érfalvédő és gátolhatja az érelmeszesedést.

Figyelmeztetés
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A terméket gyermekek és várandós vagy szoptató nők nem fogyaszthatják. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten tárolandó. Fagytól és közvetlen napfénytől védett helyen tartandó.

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.

Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.

Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról olvasható információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny.

Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.