Ügyfélszolgálat: +36 (20) 395-0793

Q10 Vitamin Liquid

Akció!

Q10 Vitamin Liquid

3 390 Ft

Ezen a héten 32 ügyfél vásárolta meg


Kiszerelés: 300 ml

Napi adagolás: 5 ml (egy mokkáskanállal vízben, vagy üdítőben, langyos teában elkeverve)

Felbontás után, hűtőben tárolandó!

Q10: Az étrend kiegészítő általánosan ajánlott lehet, ha szívelégtelenségben, szívizomgyengeségben, magas vérnyomásban vagy szívritmuszavarban szenvedünk. Fontos szerepe lehet a fogak és a fogíny egészségének karbantartásában, de védheti az idegeket és segítségével  különböző szívbetegségek is megelőzhetők lehetnek.

A q10-et a szervezetünk 25-30 éves koráig képes önmaga előállítani, de e kor után a szintje hanyatlani kezd, így muszáj pótolni. Hiánya következtében szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás és más betegségek alakulhatnak ki. Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejtheti ki, ezáltal megakadályozhatja a rákot okozó sejtek elszaporodását. Fontos szerepet tölthet be oxigén-szállítóként a légzési láncban is. Legnagyobb hiányát szívbetegség esetén mutatták ki. A hiány megszüntetése után a betegségből történő felépülési folyamat jelentősen lerövidítheti. Kedvező hatását mutatták ki a szívritmus-zavarok kezelésében, a vérnyomás és az érelmeszesedés csökkentésében.

Az immunrendszer erősítésére is kiváló lehet. Kutatások feltárták, hogy a Q10 koenzinmek jótékony hatással lehet a különféle allergiák, az asztma és légúti megbetegedések esetén is. Ugyancsak alkalmazzák az agyműködés rendellenességeinek kezelésében, ha ezek az anomáliák skizofréniával és Alzheimer-kórral függnek össze. Jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában is, továbbá elhízás, candídiasis, sclerosis multiplex, foggyökérbetegségek, fogínysorvadás és cukorbetegség kezelésében.

Figyelmeztetés
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A terméket gyermekek és várandós vagy szoptató nők nem fogyaszthatják. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten tárolandó. Fagytól és közvetlen napfénytől védett helyen tartandó.

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.

Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.

Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról olvasható információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny.

Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.