Ügyfélszolgálat: +36 (20) 395-0793

Ráncmentes ragyogás arckrém

Ráncmentes ragyogás arckrém

9 990 Ft

Ezen a héten 65 ügyfél vásárolta meg


Természet Varázs: Ráncmentes ragyogás arckrém – 100 ml

A Természet Varázs Ráncmentes Ragyogás arckrém magas minőségű összetevőkből, mint például hyaluronsav, niacinamid, allantoin, shea vaj, jojoba olaj és kendermag olaj készült. Az összetevők kombinációja segít hidratálni és táplálni a bőrt, javítani annak textúráját, csökkenteni a finom ráncok megjelenését, és kisimítani az arcbőrt. Az allantoin és a shea vaj gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, így segíthetnek a bőr irritációinak csökkentésében és a bőr egészségének javításában. A kendermag és jojoba olajok gazdagok antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban, amelyek segítenek a bőr regenerációjában és javítják annak textúráját. Ez a könnyű, de hatékony arckrém ideális a mindennapi használatra, és segíthet megőrizni a bőr egészségét és fiatalságát.

Kiszerelés: 100 ml

Hatóanyagok:

Hyaluronsav: A hyaluronsav egy természetes poliszacharid, amely a testben többek között az ízületekben, szemben és bőrben található. A szervezetünkben a hyaluronsav szerepe az, hogy hidratálja és kenje a szöveteket, segítve azok rugalmasságát és rugalmasságát.
A hyaluronsavat széles körben használják kozmetikumokban, mivel képes a bőrbe hatolni és hidratáló hatást kifejteni, ezzel javítva a bőr textúráját és megjelenését. Emellett a hyaluronsavat ízületi fájdalmak kezelésére is alkalmazzák, mivel képes csökkenteni az ízületekben lévő gyulladást és javítani a mozgékonyságot.

Niacinamid: A niacinamid egy vízoldékony B-vitamin, amely fontos szerepet játszik a bőr egészségének fenntartásában. A niacinamid számos előnnyel rendelkezik, beleértve a bőr hidratálását, a pigmentfoltok csökkentését, a bőr textúrájának javítását és az öregedési jelek enyhítését.
A niacinamid hatékonyan csökkentheti a bőr gyulladását, ami segíthet a pattanások és a rosacea kezelésében. Ezenkívül a niacinamid antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek védelmet nyújthatnak a környezeti ártalmakkal szemben, mint például a napfény és a szennyezés.
Több tanulmány is kimutatta a niacinamid hatékonyságát a bőr öregedésének megelőzésében és kezelésében. Például egy 2015-ben publikált kutatás szerint a niacinamid használata javította a bőr rugalmasságát és csökkentette a ráncok mélységét.

Allantoin: Az allantoin egy hatékony bőrápoló összetevő, amely hidratáló, bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Az allantoin elősegíti a bőr regenerációját és gyógyulását, így használják különböző bőrproblémák, például pattanások, ekcéma, és napégés kezelésére.
Az allantoin hatásmechanizmusa azon alapul, hogy javítja a bőr hidratáltságát, csökkenti a bőr irritációját és gyulladását, valamint serkenti a sejtosztódást, amely elősegíti a bőr regenerációját és gyógyulását.
Az allantoin gyakran megtalálható különböző bőrápolási termékekben, mint például arckrémek, testápolók, balzsamok és kozmetikai készítmények. Mivel az allantoin kíméletes és hatékony bőrápoló hatású, ezért széles körben használják a bőr egészségének javítására.

Shea vaj: A shea vaj az afrikai shea fa magjából készülő, gazdag zsíros anyag, amely hidratáló és tápláló hatással bír a bőrre. A shea vaj használata elősegíti a bőr hidratáltságát, javítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a bőr szárazságát és hámlását. Emellett a shea vaj antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a környezeti ártalmakkal szemben, mint például a napfény és a szennyezés. A shea vaj hatékonyan csökkenti a bőr irritációját és gyulladását is, ezért használják különböző bőrproblémák, például ekcéma és rosacea kezelésére.
A shea vajat gyakran megtalálhatjuk különböző bőrápolási termékekben, például testápolókban, ajakápolókban, arckrémekben és testradírokban. A shea vajat azonban a legjobb tiszta formában alkalmazni, hogy a legtöbbet hozhassuk ki belőle.

Jojoba olaj: A jojoba olaj egy könnyen felszívódó, nem zsíros olaj, amely hidratáló és tápláló hatással bír a bőrre. Az olaj hasonló összetételű, mint a bőr természetes olajai, így segíti a bőr hidratáltságát és megakadályozza annak kiszáradását.
A jojoba olaj antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek elősegítik a bőr egészségét és csökkentik a pattanások és más bőrproblémák kialakulását. Az olaj serkenti a bőr kollagéntermelését is, ami elősegíti a bőr rugalmasságát és fiatalosabb megjelenést biztosít.
Emellett a jojoba olajat széles körben használják különböző bőrápolási termékekben, mint például arckrémek, testápolók és hajápolók. Az olaj különösen hatékonyan alkalmazható a száraz és érzékeny bőr ápolására, valamint az ekcéma és a psoriasis tüneteinek enyhítésére.

Kendermagolaj: A kendermagolaj kiválóan alkalmazható a bőr hidratálására és táplálására, mivel gazdag esszenciális zsírsavakban és vitaminokban, mint például az omega-3 és omega-6 zsírsavak, E-vitamin és A-vitamin. Ezek az összetevők elősegítik a bőr egészségét és csökkentik a bőr szárazságát, irritációját és viszketését.
Emellett a kendermagolaj antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a környezeti ártalmakkal szemben, mint például a napfény és a szennyezés. A kendermagolajat gyakran használják bőrproblémák kezelésére, például ekcéma, psoriasis és rosacea esetén is.
A kendermagolaj könnyen felszívódik a bőrbe, így nem hagy maga után zsíros érzetet. Az olajat általában tiszta formában, vagy különböző bőrápolási termékekben, mint például arckrémek, testápolók és masszázsolajok használják.

Forrás:
Papakonstantinou, E., Roth, M., & Karakiulakis, G. (2012). Hyaluronic acid: A key molecule in skin aging. Dermato-endocrinology, 4(3), 253-258. doi: 10.4161/derm.21923
Balogh, L., Polyak, A., Mathe, D., Kiraly, R., Thuroczy, J., Terez, M., & Janoki, G. (2008). Absorption, uptake and tissue affinity of high-molecular-weight hyaluronan after oral administration in rats and dogs. Journal of agricultural and food chemistry, 56(22), 10582-10593. doi: 10.1021/jf801702r
Wang, C. T., Lin, J. Y., & Jou, I. M. (2018). Hyaluronic acid and tendonitis. Journal of sports medicine and physical fitness, 58(1-2), 116-121. doi: 10.23736/S0022-4707.16.06550-3
Bissett, D. L., Oblong, J. E., & Berge, C. A. (2005). Niacinamide: A B vitamin that improves aging facial skin appearance. Dermatologic Surgery, 31(s1), 860-866. doi: 10.1111/j.1524-4725.2005.31728
Fabbrocini, G., Bertona, M., Picazo, Ó., & Pareja-Galeano, H. (2014). Niacinamide in dermatology: A review. International journal of dermatology, 53(2), 147-155. doi: 10.1111/ijd.12339
Levin, J., & Momin, S. B. (2014). Niacinamide: A B vitamin that improves aging facial skin appearance. Journal of drugs in dermatology: JDD, 13(1), 52-57. PMID: 24442052.
Akihisa, T., Kojima, N., Katoh, N., Ichimura, Y., & Suzuki, H. (2010). Cyclic triterpene alcohol and fatty acid derivatives from shea fat and their anti-inflammatory effects. Journal of oleo science, 59(6), 273-280. doi: 10.5650/jos.59.273.
Pazyar, N., Yaghoobi, R., Ghassemi, M. R., Kazerouni, A., & Rafeie, E. (2013). Jojoba in dermatology: a succinct review. G Ital Dermatol Venereol, 148(6), 687-691. PMID: 24442052.
Schwab, U., Törrönen, A., Toppinen, L., Alfthan, G., Saarinen, M., Aro, A., & Uusitupa, M. (2006). Hempseed oil consumption increases serum fatty acids and ameliorates atopic dermatitis. The Journal of nutritional biochemistry, 17(10), 669-679. doi: 10.1016/j.jnutbio.2005.11.006.
Del Río, C., Palma, M., Pardo, J., Sánchez-Jiménez, A., & Irigaray, P. (2018). Hemp (Cannabis sativa L.) seed oil: analytical and phytochemical characterization of the unsaponifiable fraction. Journal of agricultural and food chemistry, 66(29), 7820-7827. doi: 10.1021/acs.jafc.8b02365.