Ügyfélszolgálat: +36 (20) 395-0793

Védő szirup

Védő szirup

3 190 Ft

Ezen a héten 5 ügyfél vásárolta meg


Természet Varázs Védő-szirup 100 ml

Kiszerelés: 100 ml

Alkalmazás: Szájon át

Adagolás: Napi 5 ml

Echinácia:
Az Echinacea enyhítheti a szervezetben a gyulladásokat, csökkentheti a vércukorszintet és növelheti az immunrendszer védekezőképességét.
Számos tanulmány igazolja, hogy segíthet a fertőzések és a vírusok elleni küzdelemben, mely gyorsabb felépüléshez vezethet. A kasvirág tele van olyan növényi összetevőkkel, melyek antioxidánsként funkcionálnak, mint például flavonoidok és a kávésav-származékok. Ezek segítenek a szervezetnek felvenni a harcot az oxidatív stresszel, mely krónikus betegségek, cukor-, és szívbetegség kialakulásához is vezethet.
A legtöbb bizonyíték a bíbor kasvirág hatásosságával kapcsolatban áll rendelkezésre. Több klinikai vizsgálat alapján megállapítható, hogy Echinacea alkalmazásával csökkenthető a megfázásos betegségek kialakulásának kockázata, és lerövidülhet a gyógyuláshoz szükséges idő.Keskenylevelű és a bíbor kasvirágot tartalmazó teával megfázásban és influenzában is gyorsítani lehet a tünetek enyhüléséhez szükséges időt. A három faj közül a bíbor kasvirág az egyetlen, amelyet külsőleg is alkalmaznak: föld feletti részének kivonata csökkenti a bőrgyulladást, sőt, még ekcéma esetén is hatásos lehet. A keskenylevelű kasvirág speciális kivonata egy klinikai vizsgálat szerint csökkenti a szorongást.

Bodorrózsa:
A bodorrózsa elsősorban egy kiváló vírusellenes szer, amelyet főként megfázásos és influenzás tünetek enyhítésére, valamint kezelésére alkalmaznak. Antioxidáns hatásának köszönhetően képes semlegesíteni a káros szabad gyököket, így különféle betegségek kialakulása előzhető meg segítségével. Növeli az immunvédelmet, valamint salaktalanító hatása lévén segítheti a szervezetet megújulni. Nyákoldó hatású így hatékony segítség lehet a hörghurutnál és a köhögéseknél egyaránt. Továbbá a bizonyított egészségre gyakorolt hatásai mellett a bodorrózsa a szépségre is pozitív hatással van, ugyanis javítja a bőrképet és az öregedési folyamatok lassítására is pozitív hatással lehet. Vagyis a bodorrózsa sokoldalúan képes segíteni a vírusok elleni küzdelmet. Segítségével a nyálkahártya betegségei mellett a gyomor- és bélbetegségek, a körömbetegségek, de még a nemi betegségek ellen is alkalmazható.
A bodorrózsa polifenol tartalma kimagasló, hiszen a zöld teáénál is közel háromszor magasabb, így egy természetes immunerősítőről beszélünk. Az immunrendszer támogatása pedig bármely betegségről is legyen szó, elengedhetetlen.
A bodorrózsa antivirális hatású növény, vagyis képes a szervezetbe jutott vírusok fejlődését és szaporodását megakadályozni. Betegségek megelőzésénél elengedhetetlen az immunrendszer folyamatos támogatása és egy egészséges életmód  követése is, amelyekhez ma már könnyedén szerezhetünk be különféle vitaminokat, gyógynövény termékeket egyaránt.

C-vitamin: A C-vitamin vízben oldódó vitamin, és ez az egyetlen, magyar tudós által, és Magyarországon véghezvitt felfedezés, amelyet Nobel-díjjal jutalmaztak. Szent-Györgyi Albert nevéhez fűződik a C-vitamin első előállítása tiszta formában, melyet az elterjedt tévhittel ellentétben nem citromból, hanem paprikából végzett. A C-vitamin furcsa vitamin: mindössze két faj, a tengerimalac és az ember nem tudja előállítani, más fajok igen, tehát számukra ez nem vitamin. Mindemellett ez a vitamin birtokolja a legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin címét, mert a napi szükséglete akkora, hogy bármely más vitaminé sem éri el.

Gyakran használjuk az "aszkorbinsav" megnevezést is rá. Vízben igen jól oldódik, de oxigén, fény, hő vagy fémionok hatására könnyen bomlik.

Mihez szükséges?

  • Oxido-reduktív folyamatok
  • Kollagénfehérjék szintézise
  • Hormonok szintézise
  • Immunrendszer működése
  • Vas- és rézfelszívódás

Mennyi szükséges belőle?

A C-vitamin felszívódási vesztesége nem túl nagy, a bevitt mennyiség mintegy 75%-a hasznosul. A környezeti hatások, a stressz, lázas, esetleg műtét utáni állapotok, a fizikai munka, a dohányzás és a fogamzásgátlók szedése emeli a szükségletet.